proeverij vol Bezieling

Op 21 juni jl vond de eerste Proeverij Vol Bezieling plaats. Een dag op een bezielende locatie, de Abdij van Berne, met bezielende sprekers. Een middag om nog eens mooi van na te genieten. Bekijk vooral even hier het mooie beeldverslag. En ben je benieuwd naar het boek Ben jij de Bezielende Leider of naar wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan gerust eens rond op deze website. Meld je aan voor de wekelijkse inspiratievragen, plan een inspiratieboost of bestel mijn boek

Proeverij Vol bezieling

Meer dan een boeklancering. Een ervaring die je niet snel vergeet. Dompel je onder in de rust, de natuur, en de stilte van de Abdij van Berne. Laat je raken door de bezielende verhalen van vrienden. En ont-dek mijn nieuwe boek. 

Met de nieuwste keynote van Viola van Guldener over haar bezieling. Een bezielend vraaggesprek met vakvrouwen van het eerste uur, Annemarie Timmermans en Marianne Mulder. En bezielende werkvormen. 

hoe, wat, waar?

Locatie:      Abdij Van Berne, Heeswijk Dinther

Datum:      21 juni 2024

Tijd:           13:30 - 17:30

Kosten:      65 euro incl btw én Boek

 

Voor iedereen die een beetje bezieling mist, die op zoek is naar meer rust in haar of zijn leven of die graag betekenisvol werk doet. Wees welkom!


programma proeverij 21 juni 2024

13:30 Inloop

 

14:00 Bezielend Beginnen

          In een vraaggesprek met een aantal vakgenoten van het eerste uur, ga ik in gesprek over wat hen bezielt. Wat is            de bezieling waarmee zij aan veiligheid werken? Wat gaat daarin goed? En waar lopen ze tegen aan? Of wat                  hebben ze daarin over zichzelf geleerd?

 

14:30 Proeverij vol Bezieling, met meerdere workshops, zoals:

   o   Bezielende Beelden

              Op een creatieve manier ontdek je jouw bezieling

   o   Bezielende Broeders

             Laat je verrassen in deze rondleiding door het klooster van de Norbertijnen. En krijg meer zicht op dat wat jou               raakt.

   o   Bezielend Bewegen

             Kom tot rust in de kloostertuin. Door te bewegen. Je krijgt een vraag mee voor jouw wandeling door de                           kloostertuin. Waar valt jouw oog op? En wat zegt dat jou in relatie tot je vraag?

 

16:00 Ben jij de Bezielende Leider?

           Na alle ervaringen van de middag presenteert Viola van Guldener haar boek Ben jij de Bezielende Leider.

 

16:30 Bezielend Borrelen

            We sluiten af met een borrel. Ben je erbij? Dan krijg je – als je wil- een persoonlijk gesigneerd exemplaar van               mijn boek Ben jij de Bezielende Leider mee. 

Abdij van berne

Waarom koos ik voor de Abdij van Berne? Deze locatie heb ik vorig jaar leren kennen toen ik daar samen met 3 vrienden een retraite organiseerde. Ik ervaarde een volledige rust in de Abdij, een plek waar je ‘als vanzelf’ anders naar jezelf gaat kijken, waar je als vanzelf tot rust komt en waar je ‘als vanzelf’ ingevingen krijgt.

 

Een mooie ervaring dus, die ik jou ook gun. Maar er is nog meer. De Norbertijnen leven hier op de Abdij. En deze Norbertijnen leven volgens de Vita Mixta – naar binnen en naar buiten. Zo leven zij naar binnen, op zoek naar God. En leven ze naar buiten, brengen ze hun boodschap de wereld in. Om zo samen met ondernemers waarde te creëren. Zo werd vanuit deze Abdij 120 jaar geleden de boerenleenbank (nu bekend als Rabobank) opgericht en de voorloper van het huidige LTO (boerenbelangenorganisatie).

 

En als je dan kijkt naar de waarden waar de Norbertijnen voor staan – die zo passend door de HolieHub in beeld zijn gebracht - dan past dat erg goed bij mijn bezieling. Vandaar dat ik jullie graag uitnodig op deze mooie locatie.